Dichter fan Fryslân op culturele manifestatie voor de vrede

07/03/2022

Samen met haar collega-dichters van dichterscollectief Rixt, staat de Dichter fan Fryslân, Sigrid Kingma, komende zondag 13 maart in café De Basuin in Leeuwarden van 12:00 tot 14:30 uur.

De presentatie van de middag is in handen van hoofdredacteur ‘de Moanne’, Amarins Geveke. De opbrengst van de middag gaat naar Giro 555.

Dichtersbarren Dichter van Fryslân

20/09/2023

Op donderdag 5 oktober organiseert de Dichter van Fryslân, Sigrid Kingma, vanaf 16.00 uur een dichtersfeest in verschillende vormen en combinaties. ’s Avonds, vanaf 19.00 uur opent het Dicherscafé in De Gouden Leeuw in Tresoar. De toegang voor alle onderdelen is gratis en iedereen is van harte welkom.

Eerste exemplaren poëzieposters Dichter van Fryslân voor Beyers Naudé

15/09/2023

Het Christelijk Gymnasium Beyers Naudé in Leeuwarden had vandaag de eer om de eerste exemplaren van de poëzieposters van de Dichter van Fryslân in ontvangst te nemen. Bij de officiële aanbieding waren ook de winnaars van de poëzieposter-wedstrijd aanwezig.