Dichter van Fryslân op het DRONGO Talenfestival

28/09/2020

Waarom kunnen literatuur en poëzie zo mooi zijn? De Dichter van Fryslân geeft het antwoord in een literair lesprogramma op het online DRONGO Talenfestival. Nyk de Vries vertelt erover op vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober tijdens een speciale DRONGO Talk op het festival. Benieuwd? Meld je aan via deze link.

Het DRONGO talenfestival is een jaarlijks tweedaags gratis festival over de impact van taal. Dit jaar heeft het festival een online karakter: een ijzersterk programma met livestreams en diverse on-demand onderdelen.

Nieuw gedicht Dichter van Fryslân

20/07/2022

‘De waarheid’ is het nieuwste gedicht van Sigrid Kingma als Dichter van Fryslân. Vandaag ook te lezen in het Friesch Dagblad, de Leeuwarder Courant en op de website van Omrop Fryslân.

Dichter van Fryslân op BOSK-podium Arcadia

06/07/2022

Donderdag 7 juli zal de Dichter van Fryslân o.a. haar nieuwste Dichter van Fryslân-gedicht ‘Zwerver’ voorlezen op het Boskpodium in Obe.