via deze link.

Het DRONGO talenfestival is een jaarlijks tweedaags gratis festival over de impact van taal. Dit jaar heeft het festival een online karakter: een ijzersterk programma met livestreams en diverse on-demand onderdelen.

" />

Dichter van Fryslân op het DRONGO Talenfestival

28/09/2020

Waarom kunnen literatuur en poëzie zo mooi zijn? De Dichter van Fryslân geeft het antwoord in een literair lesprogramma op het online DRONGO Talenfestival. Nyk de Vries vertelt erover op vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober tijdens een speciale DRONGO Talk op het festival. Benieuwd? Meld je aan via deze link.

Het DRONGO talenfestival is een jaarlijks tweedaags gratis festival over de impact van taal. Dit jaar heeft het festival een online karakter: een ijzersterk programma met livestreams en diverse on-demand onderdelen.

Martsje de Jong winnaar Fryske SLAM 2024!

28/06/2024

Martsje de Jong kreeg gisteravond in café De Gouden Leeuw in Tresoar de meeste publieksstemmen in de finale van de Fryske SLAM 2024. Daarmee werd ze de beste poëzieslammer van 2024. Sigrid Kingma werd tweede. De Fryske SLAM zorgde net als afgelopen jaar ook deze keer weer voor een record aantal bezoekers voor café De Gouden Leeuw; zo’n honderd man publiek was getuige van de voordrachtswedstrijd.

Nieuw gedicht Dichter van Fryslân

04/04/2024

‘Minder wifi, meer poëzie’ is het nieuwste gedicht van Arjan Hut als Dichter van Fryslân. Vandaag ook te lezen in het Friesch Dagblad, de Leeuwarder Courant en op de website van Omrop Fryslân.