Dichter van Fryslân opent nieuw online cultuurpodium

21/03/2020

Het is Wereld Poëziedag en vandaag om 15:00 uur opent de Dichter van Fryslân het nieuwe online cultuurpodium van Leeuwarden-Fryslân 2028 met o.a. de voordracht van zijn nieuwste gedicht ‘Verkouden’, dat hij schreef naar aanleiding van de Corona-crisis.

Nu theaters, poppodia, kroegen, clubs en dorpsgebouwen zijn gesloten, betekent dat natuurlijk niet dat kunst en cultuur verdwenen zijn. Daarom opent Leeuwarden-Fryslân 2028 vandaag een online Facebook-cultuurpodium. Speciaal voor makers, luisteraars, kijkers en creatieven. Wie mee wil doen aan het online cultuurpodium kan zijn of haar bijdragen sturen naar content@lf2028.eu.

Nieuw gedicht Dichter van Fryslân

20/03/2020

Vandaag in de Leeuwarder Courant, het Friesch Dagblad en op de website van Omrop Fryslân een nieuw gedicht van de Dichter van Fryslân, Nyk de Vries.

Dichter van Fryslân in nieuw live stream boekenprogramma

02/03/2020

Op de eerste dag van de Boekenweek, komende zaterdag 7 maart om 15:00 uur, begint de eerste aflevering van Bomen over Boeken vanuit de Boshalte in Amstelveen.