Dichter van Fryslân opent nieuw online cultuurpodium

21/03/2020

Het is Wereld Poëziedag en vandaag om 15:00 uur opent de Dichter van Fryslân het nieuwe online cultuurpodium van Leeuwarden-Fryslân 2028 met o.a. de voordracht van zijn nieuwste gedicht ‘Verkouden’, dat hij schreef naar aanleiding van de Corona-crisis.

Nu theaters, poppodia, kroegen, clubs en dorpsgebouwen zijn gesloten, betekent dat natuurlijk niet dat kunst en cultuur verdwenen zijn. Daarom opent Leeuwarden-Fryslân 2028 vandaag een online Facebook-cultuurpodium. Speciaal voor makers, luisteraars, kijkers en creatieven. Wie mee wil doen aan het online cultuurpodium kan zijn of haar bijdragen sturen naar content@lf2028.eu.

Nieuw gedicht Dichter van Fryslân

20/07/2022

‘De waarheid’ is het nieuwste gedicht van Sigrid Kingma als Dichter van Fryslân. Vandaag ook te lezen in het Friesch Dagblad, de Leeuwarder Courant en op de website van Omrop Fryslân.

Dichter van Fryslân op BOSK-podium Arcadia

06/07/2022

Donderdag 7 juli zal de Dichter van Fryslân o.a. haar nieuwste Dichter van Fryslân-gedicht ‘Zwerver’ voorlezen op het Boskpodium in Obe.